Entertainment

Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

foto: Instagram: kulturekiari
  1. Newschevron right
  2. Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

Altijd al willen weten hoe het leven eruitziet met Cardi B als moeder? Daar kun je vanaf nu achter komen op Instagram. Cardi is namelijk een Instagramaccount begonnen voor haar 2-jarige dochtertje Kulture. Met getuite lipjes en een Louis Vuitton-tas in de hand poseert de peuter op haar eerste foto. "Er komt zoveel schattige baby stuff aan."

Captions by Cardi

Kulture's account staat binnen één dag al op 647.000 volgers. Op de pagina staan foto's en filmpjes van het meisje waarop ze poseert, speelt of grappige filters uitprobeert. Alles wordt voorzien van captions die geschreven worden door Cardi. "M'n moeder deed irritant, maar het is oké want ik zie er leuk uit."

Scheiding

Cardi maakte vorige week bekend te gaan scheiden van Offset, de vader van Kulture met wie ze drie jaar geleden trouwde. Volgens TMZ eist ze in de papieren de voogdij over hun dochtertje. In een Instagram Live-sessie legde de rapper afgelopen weekend uit wat de reden is van de scheiding. Velen gingen ervan uit dat Offset weer is vreemdgegaan, maar dat is volgens Cardi niet het geval:

"Het is niet vanwege vreemdgaan. Ik zie mensen zeggen: 'Oh, hij is in verwachting van een baby'. Dat is een complete leugen. Het is al de tweede keer dat mensen over baby's beginnen. Nee, dat is onzin. Ik ben gewoon moe van het f*cking geruzie. Ik werd het zat om niet op dezelfde manier tegen dingen aan te kijken. Als je het gevoel hebt dat het gewoon niet meer hetzelfde is, ga ik liever gewoon weg voordat je echt bedrogen wordt. Er is niks geks gebeurd, soms groeien mensen echt uit elkaar."

Ster advertentie
Ster advertentie