Entertainment

Cardi B en Offset gaan scheiden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B en Offset gaan scheiden

Na een huwelijk van drie jaar gaan Cardi B en haar man, rapper Offset, scheiden. De WAP-zangeres heeft de scheiding dinsdag in Georgia aangevraagd, blijkt uit documenten die in handen zijn van TMZ.

voogdij

Cardi heeft gerechtelijke documenten ingediend in Georgië, waarin staat dat ze wil scheiden. Cardi B wordt vermeld als eiser, wat betekent dat zij de scheiding in gang heeft gezet. Dinsdag diende ze het papierwerk voor de scheiding in. Het lijkt geen fijne scheiding te worden: volgens de papieren die TMZ in handen kreeg, eist Cardi B de primaire fysieke voogdij en juridische voogdij over hun 2-jarige dochtertje Kulture. Ze wil ook dat Offset kinderbijslag betaalt, maar om hoeveel dat gaat is op dit moment niet bekend. Ook wordt er op dit moment nog niet gesproken over alimentatie naar Cardi B zelf.

'geen kans op verzoening'

Ook maakt Cardi B in de documenten duidelijk dat zij en Offset op dit moment gescheiden zijn en dat "er geen vooruitzicht op verzoening is." Daarbij eist ze dat Offset de juridische kosten betaalt. Daarnaast vraagt ze om een "een eerlijke verdeling van alle huwelijksvermogens."

trouwen op de slaapkamer

Cardi B en Offset trouwden in het geheim in 2017 en deelden dat pas een jaar daarna. In oktober 2017 ging Offset op zijn knieën tijdens een concert en Cardi accepteerde zijn ring meteen, al bleek daarna dat ze al meer dan een maand wettelijk getrouwd waren, omdat ze in september in een slaapkamer het ja-woord aan elkaar hadden gegeven in een opwelling. Dat moment zou in een opwelling gebeurd zijn. Offset vroeg Cardi daar ten huwelijk en ze was meteen laaiend enthousiast. Ze haalden een trouwambtenaar naar hun kamer om hen formeel te trouwen, wat gebeurde. Dat huwelijk was dus officieel.

moeilijke tijden

Cardi en Offset hebben moeilijke tijden meegemaakt in hun huwelijk. Er waren veel geruchten over vreemdgaan van Offset, maar uiteindelijk leek Cardi hem alles te vergeven. Dat deed ze onder andere nadat hij een concert van haar crashte om daar om vergeving te vragen; iets wat helemaal viral ging. Toch hebben de twee het huwelijk niet gered: de echtscheiding is aangevraagd een paar dagen voor hun 3-jarig jubileum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie