Entertainment

Social Talk: Offset maakt zijn acteurdebuut en Chris Brown deelt Kobe-muurschildering

foto: Instagram: chrisbrownofficial
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Offset maakt zijn acteurdebuut en Chris Brown deelt Kobe-muurschildering

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Chris brown showt ons iets cools, Youssef neemt het coronavirus niet al te serieus en Boef is jarig. Check hier de laatste juice!

Gewoon boef man

Boef is vandaag jarig! De rapper uit Alkmaar is zevenentwintig geworden en deelt een schattige foto van zichzelf als baby. Happy birthday!

corona met een korreltje zout

Nederland staat vandaag op z’n kop door het nieuws dat het coronavirus nu ook in ons kikkerlandje terecht is gekomen. Gelukkig neemt Youssef het met een korreltje zout. Altijd blijven lachen!

Mega muurschildering kobe bryant

Het is inmiddels ongeveer een maand geleden dat basketballegend Kobe Bryant overleed tijdens een helikoptercrash samen met zijn dochter Gigi en zeven anderen. Chris Brown toonde al meerdere keren zijn medeleven. Ook vandaag liet hij dit weer zien. Dit keer door een mega grote muurschildering van de legend en zijn dochter te delen, gemaakt door de kunstenaar Madsteez.

Draai je om-challenge

Zanger Gio bracht onlangs zijn track Draai Je Om uit. Bij het liedje is nu een grappige challenge bedacht, namelijk de #draaijeomchallenge. Gio deelt onder andere deze versie van de challenge:

maakt offset een carrièreswitch?

Dat Offset kon rappen wisten we allemaal al, maar nu laat de rapper op IGTV zien dat hij nog een ander talent heeft. Hij kan namelijk ook acteren! De rapper maakt zijn acteerdebuut in de misdaadserie NCIS LA, waarin hij een undercover agent speelt.

Ster advertentie
Ster advertentie