Entertainment

Cardi B: "Offset heeft zijn leven veranderd nadat ik scheiding had aangevraagd"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B: "Offset heeft zijn leven veranderd nadat ik scheiding had aangevraagd"

Voor de buitenwereld lijken Cardi B en Offset een gelukkig koppel te zijn, maar het was niet altijd alleen maar rozen en maneschijn voor de twee tortelduifjes. Cardi wilde in 2020 namelijk van Offset scheiden omdat hij vreemd zou zijn gegaan. Echter, de New Yorkse rapper vertelt tijdens The Jason Lee Show dat haar man er alles aan heeft gedaan om het huwelijk te redden.

'Gevochten voor zijn gezin'

In de gloednieuwe aflevering van het praatprogramma, die vandaag in Amerika wordt uitgezonden, zegt Cardi dat zij en Offset, voordat ze de echtscheiding aanvroeg, al een tijdje niet meer op dezelfde golflengte zaten. Nadat ze wilde scheiden zou hij zijn leven pas echt hebben veranderd. "Hij is daarna gestopt met hetgeen wat mij al die tijd dwarszat", vertelt de rapper. "Hij was echt veranderd en dat liet mij zien dat hij voor mij wilde veranderen." Presentator Jason Lee voegt daaraan toe dat Offset "heeft gevochten voor zijn gezin".

'Zijn kant van het verhaal'

Cardi duikt echter niet dieper in hetgeen wat haar al die tijd dwarszat voordat ze van haar man wilde scheiden. Volgens haar zou Offset die kant van het verhaal beter zelf kunnen uitleggen. "Ik laat hem zelf wel een keer vertellen wat mij dwarszat. Ik vind dat hij dat beter kan doen, want dat is meer zijn kant van het verhaal."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten over vreemdgaan

Mogelijk doelt Cardi op het overspel van Offset. In 2020 waren er namelijk veel geruchten over Offset die vreemd zou zijn gegaan, maar uiteindelijk leek Cardi hem alles te vergeven. Dat deed ze onder andere nadat hij een concert van haar crashte om daar om vergeving te vragen. Kort voor hun 3-jarig jubileum vroeg ze alsnog een echtscheiding aan, maar na een maand waren de twee weer bij elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie