Entertainment

Cardi B geeft Offset 2 miljoen dollar als verjaardagscadeau

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B geeft Offset 2 miljoen dollar als verjaardagscadeau

Cardi B en Offset staan erom bekend elkaar te verrassen met luxe verjaardagscadeautjes. Zo kocht Offset eerder dit jaar een villa in de Dominicaanse Republiek voor zijn echtgenote. Wellicht wist Cardi B niet zo goed hoe ze Offsets cadeau moest overtreffen, dus besloot ze haar man net als twee jaar geleden te verrassen met een enorm geldbedrag, namelijk 2 miljoen dollar.

In een stripclub

Het koppel was ter viering van Offsets dertigste verjaardag in een stripclub in New York waar ze met maar liefst honderdduizend 1 dollarbiljetten strooiden. Daarnaast was er in de zaal ook een 'sneakermuur' te vinden, die Cardi speciaal voor Offset liet maken, omdat hij zo gek is op sneakers. Wat hij echter niet wist, was dat ze ook nog een cheque voor hem had uitgeschreven van maar liefst 2 miljoen dollar, die Offset uiteraard met een enorme glimlach in ontvangst nam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koelkast

Twee jaar geleden vierde Offset zijn 28e verjaardag ook al in een stripclub. Toen verraste Cardi hem met een gloednieuwe koelkast waar een half miljoen dollar in lag. Ik wist niet wat ik voor je moest kopen, maar ik moest toch iets voor je kopen. Hiermee kan je kopen wat je wilt. Je kan een auto kopen, kleding kopen, sieraden kopen of nog meer tassen voor mij kopen" liet Cardi destijds weten.

Ster advertentie
Ster advertentie