Entertainment

Offset geeft Cardi B villa in de Dominicaanse Republiek voor 29e verjaardag

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Offset geeft Cardi B villa in de Dominicaanse Republiek voor 29e verjaardag

Cardi B, die maandag 29 jaar oud werd, heeft van haar geliefde Offset een spectaculair verjaardagscadeau gekregen. Hij gaf haar namelijk een luxe villa op de Dominicaanse Republiek cadeau.

Investering

Het cadeau is precies wat Cardi B wilde. Op Instagram schrijft ze namelijk dat ze Offset al vaker heeft verteld over haar wens om te investeren in vakantiehuizen in Dominicaanse Republiek en andere Caraïben. "Maar ik dacht dat hij het niet met mij eens was en zijn geld liever in andere dingen wilde investeren."

Dat Offset toch naar haar heeft geluisterd, vindt ze geweldig. "Dit vind ik zo fantastisch. Om te beginnen ben ik blij dat je echt naar mij luisterde en niet alleen maar glimlachend knikte zodat ik erover op zou houden." Daarnaast is ze blij dat Offset haar investeringsideeën niet "wack" vindt.

"Ik hou zoveel van je en ik kan niet wachten tot mijn kater voorbij is zodat ik je mijn volledige waardering kan tonen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waardering

Offset liet zijn waardering voor Cardi niet alleen blijken via een spectaculair cadeau, maar schreef ook een liefdevol verjaardagsbericht voor haar op Instagram. "Ik hou zoveel van je en waardeer je zoveel", schrijft de rapper bij een foto van hun samen. "Je steunt me wanneer iedereen tegen me is." Offset noemt Cardi daarnaast een "harde werker", "geweldige moeder" en "grappig".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie