Entertainment

Cardi B verrast 3-jarige dochter Kulture met Birkin-tas van een halve ton

foto: APfoto: AP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B verrast 3-jarige dochter Kulture met Birkin-tas van een halve ton

Wie Cardi B online volgt, weet dat ze groot fan is van de peperdure Hèrmes Birkin-tassen. Om haar liefde voor de tassen over ter brengen aan haar 3-jarige dochter Kulture liet ze speciaal een tas voor haar maken.

Regenboog van diamanten

Een aantal weken geleden deed Cardi B haar dochter een prachtige Hermès-tas cadeau. Het was niet zomaar een exemplaar, maar een gele tas met daarop een regenboog van gekleurde diamanten. De WAP-zangeres bestelde de tas bij Privé Porter - een bedrijf dat handelt in tweedehands Birkin-tassen. Eigenaresse Michelle Berk heeft aan Page Six onthuld hoeveel de tas precies kostte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

48.000 dollar

Aan de handtas hangt een prijskaartje van maar liefst 48.000 dollar. Dit komt onder andere door de 30.000 gekleurde kristallen die in de vorm van een regenboog moesten worden aangebracht op de tas. Dit duurde zo'n 100 uur. Michelle vertelt aan de entertainmentsite dat de tas op bestelling is gemaakt naar inspiratie van een andere tasje. "Cardi en Kulture waren bij sieradenwinkel Claire’s. Kulture zag daar een kleine tas met een regenboog en begon haar moeder erom te smeken. Natuurlijk kocht Cardi deze tas niet voor haar. In plaats daarvan belde ze mij om de regenboog na te maken op een Birkin voor Kulture."

Ster advertentie
Ster advertentie