Entertainment

Cardi B in verwachting van tweede kind

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cardi B in verwachting van tweede kind

Cardi B is inmiddels bijna drie jaar trotse moeder van dochtertje Kulture en binnenkort krijgt haar gezin een welkome uitbreiding. De rapper maakte tijdens een optreden bij de BET Awards namelijk bekend dat zij en Offset in verwachting zijn van hun tweede kind.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bollende buik

Cardi maakte haar zwangerschap wereldkundig tijdens een optreden samen met Migos. De rapper staat namelijk op de track Type Shit van hun nieuwe album Culture III en kwam het podium op toen het tijd was voor haar verse. Ze droeg tijdens de show een zwarte outfit met een cut out rondom haar bollende buik, waardoor het duidelijk te zien is dat ze zwanger is. Daarnaast deelde ze ook op haar Instagrampagina een foto van zichzelf met gips op haar buik.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijk houdt stand

Wanneer Cardi B precies uitgerekend is, is nog onbekend, maar het is in elk geval goed om te zien dat haar huwelijk met Offset nog steeds standhoudt. In september van vorig jaar werd namelijk bekend dat ze van hem wilde scheiden, omdat hij ontrouw zou zijn geweest. Echter trok ze de scheidingsaanvraag in november weer in, waarna ze een hoop kritiek over zich heen kreeg.

Ster advertentie
Ster advertentie