Entertainment

Cardi B over het uitvoeren van taakstraf: "Het was een spirituele reis"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B over het uitvoeren van taakstraf: "Het was een spirituele reis"

Cardi B heeft eindelijk de tijd gevonden om haar taakstraf, die ze opgelegd kreeg na een stripclubgevecht, van 15 dagen uit te voeren. Als je de rapper op Twitter volgt, weet je wellicht dat de ze behoorlijk uitgeput was van de lange dagen die ze moest maken. Gelukkig ziet ze er aan het einde van de rit het positieve van in, want volgens Cardi is de taakstraf "het beste" wat haar ooit is overkomen.

'Spirituele reis'

Afgelopen week postte Cardi dagelijks een tweet waarin ze haar volgers erop wijst dat ze op het rechte pad moeten blijven, zodat ze niet zoals zij een taakstraf opgelegd krijgen. Na het voltooien van haar straf gooide de rapper het over een andere boeg en legde ze haar volgers uit waarom het zo belangrijk is om iets voor een ander te doen. "Taakstraf is het beste wat mij ooit is overkomen. Het was een spirituele reis, omdat ik deze centra soms in tranen verliet. De mensen die we daar achterlaten, willen alleen maar iemand om mee te praten. Slechts een steuntje in de rug kan ervoor zorgen dat je hun levens verandert", aldus Cardi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stripclubgevecht

Cardi B belandde in augustus 2018 in een ruzie toen ze met vrienden aan het feesten was in de Angels Strip Club in New York. Volgens bronnen zou ze een van de vrouwen ervan hebben beschuldigd een affaire met haar man Offset te hebben. De ruzie liep uit de hand en de groep begon met stoelen te gooien. Daarbij raakten twee medewerkers gewond.

De rechtszaak over het stripclubgevecht werd in september vorig jaar gesloten nadat Cardi B schuldig pleitte voor het mishandelen van stripclubmedewerkers. Als straf kreeg Cardi een straatverbod van 3 jaar opgelegd en een taakstraf van 15 dagen. Dat laatste moest ze voor het einde van 2022 uitvoeren, maar na de jaarwisseling bleek dat Cardi dat nog altijd niet had gedaan. Dat vond de rechter uiteraard nietdoor de beugel kunnen en de rapper werd vorige maand dan ook op het matje geroepen. Cardi kwam er nog goed vanaf met een nieuwe deadline (1 maart) om haar taakstraf uit te voeren.

Ster advertentie
Ster advertentie