Entertainment

Offset geeft dochtertje Kulture $50.000 cash voor haar vierde verjaardag

foto: Instagram @nojumper/aintyoumalcom
  1. Newschevron right
  2. Offset geeft dochtertje Kulture $50.000 cash voor haar vierde verjaardag

Wat geef je een kind dat alles al heeft en twee steenrijke artiesten als ouders heeft? Dat moet Offset gedacht hebben toen zijn dochtertje Kulture afgelopen zondag vier jaar oud werd. Uiteindelijk besloot hij het meisje geen speelgoed of nieuwe fiets cadeau te geven, maar 'gewoon' een stapeltje bankbiljetten ter waarde van 50.000 dollar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

50k

Op een video die rondgaat op social media is te zien hoe Offset zijn dochter de stapel met geld overhandigt. Op de achtergrond hoor je mama Cardi B vragen: "Wat is dat?" Kulture antwoordt vervolgens met "a ticket", waarop Offset haar corrigeert: "Een ticket is een miljoen. Dit is vijftig. Zeg maar 'vijftig'." Verder maakte het gezin ook nog een uitje naar speelparadijs Candytopia.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitbundige cadeautjes

Kulture is het eerste kindje van Offset en Cardi B. Vorig jaar september werd zoontje Wave Set Cephus geboren. Het koppel staat bekend om de uitbundige cadeaus en verjaardagsfeestjes. Zo kreeg hun dochter vorig jaar een Birkin-tas ter waarde van een halve ton cadeau. Voor haar eerste verjaardag werd in 2019 een feestje georganiseerd ter waarde van zo'n 400.000 dollar met onder meer een diamanten ketting als cadeau.

Villa, auto en stapels geld

Ook onderling verwennen Cardi en Offset elkaar jaarlijks met overdreven cadeaus. Zo gaf de Migos-rapper zijn vrouw vorig jaar een luxe villa in de Dominicaanse Republiek voor haar verjaardag. Het jaar daarvoor kreeg ze een gepersonaliseerde Rolls-Royce. Op haar beurt verraste Cardi haar geliefde al eens met een koelkast gevuld met een half miljoen dollar, wat vorig jaar werd overtroffen met een cheque van 2 miljoen dollar als verjaardagscadeau.

Ster advertentie
Ster advertentie