Entertainment

Petitie tegen Nicki Minaj in Hidden Hills mogelijk een "trolactie" van Cardi B-fans

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Petitie tegen Nicki Minaj in Hidden Hills mogelijk een "trolactie" van Cardi B-fans

Onlangs werd een petitie gestart om te zorgen dat Nicki Minaj en haar man Kenneth Petty hun huis in Hidden Hills, Californië verlaten. Dit komt voort uit bezorgdheid over de veiligheid, omdat Kenneth Petty een veroordeelde zedendelinquent is. De petitie had de titel: ZEG NEE TEGEN ZEDENDELIJKE MISDADIGERS IN HIDDEN HILLS. Er zijn echter aanwijzingen dat deze petitie nep is en is opgezet door fans van Cardi B.

Twijfel

De twijfel over de echtheid van de petitie wordt versterkt door een tweet van een Cardi B fan uit december, waarin de petitie wordt gekoppeld aan het bericht: ''Wij, als Nicki-tegenstanders, kunnen de bewoners van Hidden Hills tegen Nicki en haar pedofiele echtgenoot keren, waardoor haar bezittingen worden geschaad.'' Dezelfde Cardi B-fan lijkt ook toe te hebben gegeven dat hij de naam Beverly Bardan heeft bedacht, die wordt genoemd als degene die de petitie heeft gestart. Het is niet duidelijk hoeveel van Nicki's buren daadwerkelijk de petitie hebben ondertekend waarin wordt opgeroepen tot haar vertrek. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit alles een uitgebreide trolling-actie is, mogelijk bedacht door de superfan van Cardi B.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bardi Gang

TMZ nam contact op met de Hidden Hills Community Association, die in de petitie wordt aangemoedigd om contact op te nemen met klachten over Nicki en Kenneth. Een functionaris van de HHCA vertelde aan de nieuwssite dat ze niet op de hoogte waren van de petitie of van een zekere Beverly Barden - de persoon die wordt genoemd als de initiatiefnemer van de petitie - die daar zou wonen. Na een controle bleek dat er geen openbare vermelding van een Beverly Barden is in Hidden Hills, en als je erover nadenkt lijkt de naam wellicht een verwijzing naar de Bardi Gang, zoals de fans van Cardi zichzelf noemen.

Beroemdheden

De situatie blijft zich nog verder ontwikkelen en het is nog onduidelijk of Nicki Minaj en Kenneth Petty daadwerkelijk hun woning in Hidden Hills zullen moeten verlaten als gevolg van deze petitie.

Hidden Hills is de thuisbasis van vele beroemdheden, waaronder Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner en Will en Jada Smith.

Ster advertentie
Ster advertentie