Entertainment

Buren starten petitie voor verhuizing Nicki Minaj uit angst voor echtgenoot

foto: Instagram: nickiminaj
  1. Newschevron right
  2. Buren starten petitie voor verhuizing Nicki Minaj uit angst voor echtgenoot

De buren van Nicki Minaj zijn een petitie gestart om ervoor te zorgen dat zij uit de buurt verhuist. Dat heeft vooral te maken met de echtgenoot van Nicki, die in het verleden is veroordeeld voor een zedendelict. Dat meldt TMZ.

Petitie

Nicki Minaj kocht het huis vorig jaar december samen met haar echtgenoot voor 19,5 miljoen dollar in de Hidden Hills van Californië. Niet iedereen in de Hidden Hills is echter blij met de komst van Nicki en haar familie. Bewoonster Beverly Bardan startte namelijk een petitie, getiteld: 'ZEG NEE TEGEN ZEDENDELINQUENTEN IN HIDDEN HILLS'.

De reden voor de petitie is de echtgenoot van Nicki, Kenneth Petty, die momenteel nog in huisarrest zit vanwege het niet registreren als zedendelinquent in Californië. De bewoonster claimt in de petitie dat er een "grote kans" is dat hij opnieuw in de fout gaat en dat alleen al zijn aanwezigheid de waarde van huizen in het gebied zal doen dalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zedendelinquent

Kenneth Petty, die onlangs vader werd van een zoon met Nicki, werd in 1995 veroordeeld voor poging tot verkrachting op 16-jarige leeftijd. Hij heeft daarvoor meer dan vier jaar in de gevangenis gezeten en moest als voorwaarde van zijn vrijlating accepteren dat hij zich als zedendelinquent moet registreren waar hij ook gaat. In maart 2020 werd hij echter nog gearresteerd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent in de staat Californië.

Ster advertentie
Ster advertentie