Entertainment

Nicki Minaj en haar man aangeklaagd voor intimidatie en poging tot omkoping

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj en haar man aangeklaagd voor intimidatie en poging tot omkoping

Nicki Minaj en haar man Kenneth Petty worden aangeklaagd door Jennifer Hough, het slachtoffer in de verkrachtingszaak van Petty. Volgens Hough heeft het echtpaar geprobeerd om haar om te kopen en te intimideren. Dat meldt TMZ.

Omkoping en intimidatie

Kenneth Petty pleitte 27 jaar geleden schuldig aan poging tot verkrachting en zat daarvoor vierenhalf jaar in de gevangenis. Zijn slachtoffer beweert nu dat zij voortdurend is lastiggevallen door Petty en zijn vrouw Nicki Minaj. Hough zou het echtpaar nu voor de rechter willen slepen.

Nicki zou, in een poging de vrouw te overtuigen om haar verhaal te herroepen, geld en op maat gemaakte berichten hebben aangeboden aan de 16-jarige dochter van het slachtoffer. Daarnaast zouden er volgens de aanklacht een "stortvloed van intimiderende telefoontjes en ongevraagde bezoeken" hebben plaatsgevonden.

Deal met OM

Vorige week sloot de echtgenoot van Nicki Minaj nog een deal met het openbaar ministerie in de VS, nadat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent in Californië. Door de deal met het OM ontliep hij een langdurige gevangenisstraf.

Ster advertentie
Ster advertentie