Entertainment

Nicki Minaj reageert op geruchten over drugsgebruik

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj reageert op geruchten over drugsgebruik

Online ontstond er een hoop ophef nadat Azealia Banks Nicki Minaj ervan beschuldigde dat ze cocaïne gebruikt. In een Instagram Live bijt Nicki van zich af en reageert ze op de geruchten.

Video Azealia

Na een livestream op Instagram werd Nicki ervan beschuldigd dat ze cocaïne gebruikt, omdat ze vaak haar neus ophaalde. Azealia plaatste zelfs een video online waarin ze reageert op het vermeende drugsgebruik. "We moeten het hebben over dat ‘gesnuffel’, Nicki. Stop er alsjeblieft mee, that shit is not even cute no more", zegt ze in de video. "Wat je ook in je neus stopt, stop er alsjeblieft mee."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nooit gebruikt

Een paar uur na de video van Azealia ging Nicki live op Instagram om te reageren op de beschuldiging. "Ik zou mezelf er niet voor schamen als ik drugs gebruik of heb gebruikt", vertelt Nicki in de video. "Maar ik wil jullie iets duidelijk maken, dus open je oren en maak ze schoon: met mijn hand op Jezus Christus durf ik te zeggen dat ik nog nooit coke heb gesnoven."

Allergieën

Nicki legt uit dat ze kampt met allergieën en het vaak koud heeft. Hierdoor heeft ze last van neusproblemen. "Als ik ooit in mijn leven coke zou hebben gebruikt, dan zou ik erover hebben gerapt." Daar voegt ze aan toe: "Ik heb veel vrienden en kennissen in de industrie die coke gebruiken. Ik veroordeel ze niet, maar ik heb het nog nooit geprobeerd, nooit gewild en nooit naar gevraagd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie