Entertainment

Nicki Minaj aangeklaagd door juwelier voor beschadigen van geleende sieraden

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj aangeklaagd door juwelier voor beschadigen van geleende sieraden

Nicki Minaj en haar stylist zijn aangeklaagd omdat haar stylist verschillende rekeningen niet betaald zou hebben. Het gaat om rekeningen voor het lenen van sieraden van een juwelier in Hollywood. Daarnaast zijn enkele sieraden beschadigd, waarvan de kosten volgens de juwelier ook niet betaald zijn. De advocaat van Nicki zegt tegen TMZ dat de aanklacht een publiciteitsstunt is van de juwelier.

Te laat en beschadigd

De stylist van de rapper, Brett Alan Nelson, had een contract getekend met Roseark Jewelry Store voor het lenen van sieraden voor een show van Nicki. De juwelier beweerde dat in het contract stond dat de sieraden binnen een week weer teruggebracht moesten worden en dat eventuele schade aan de sieraden voor eigen rekening was. De sierraden zijn volgens de juwelier echter niet op tijd teruggebracht. Ook zijn een set oorbellen en een ring beschadigd. Echter, een bron die dichtbij Nicki staat zei tegen TMZ dat alles op tijd teruggebracht was.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Publiciteitsstunt

De juwelier beweerde een factuur van $ 26.239,50 dollar inclusief rente verstuurd te hebben voor de schade. Deze is echter nog niet betaald ondanks meerdere aanmaningen. Nicki en de stylist worden daarom aangeklaagd, terwijl Nicki waarschijnlijk niks met de zaak te maken heeft. De advocaat van Nicki zei tegen TMZ dat hij nog geen bewijs heeft gezien van de beschadigde sieraden. Hij beweert daarom dat zij niet schuldig is en ervan overtuigd is dat de juwelier publiciteit wil genereren door de aanklacht.

Ster advertentie
Ster advertentie