Entertainment

'Nicki Minaj bevallen van eerste kindje'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Nicki Minaj bevallen van eerste kindje'

Nicki Minaj is voor het eerst moeder geworden. De 37-jarige rapper is volgens verschillende Amerikaanse media, waaronder Billboard, afgelopen woensdag bevallen van haar kindje in Los Angeles.

Echtgenoot aanwezig

De naam en het geslacht van het kindje zijn nog niet bekend. Nicki kreeg het kindje met haar echtgenoot Kenneth Perry, met wie ze op 21 oktober één jaar getrouwd is. Lange tijd was het onzeker of hij bij de bevalling kon zijn, door zijn criminele verleden. Perry zat 7 jaar vast voor betrokkenheid bij een schietpartij. Een rechter keurde zijn verzoek echter goed waardoor hij er toch bij kon zijn, aldus TMZ.

Onthulling

Nicki maakte het nieuws dat ze zwanger was afgelopen zomer bekend met een reeks foto's op Instagram. Daarin toonde ze vol trots haar ronde, zwangere buik en bedankte ze al haar fans voor hun lieve reacties.

Moederwens en abortus

De rapper heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag moeder wilde worden. In 2015 vertelde ze in een interview dat ze "binnen tien jaar minstens twee kinderen" wilde hebben. Daarnaast onthulde ze in het nummer All Things Go, op haar album The Pinkprint, dat ze op 16-jarige leeftijd een abortus heeft ondergaan. "My child with Aaron, would've been sixteen any minute. So in some ways I feel like 'Caiah (haar broertje, red.) is the both of them. It's like he's 'Caiah's little angel, looking over him", rapte ze destijds.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie