Music

6ix9ine en Nicki Minaj droppen nieuwe single 'TROLLZ'

foto: YouTube/6ix9ine
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine en Nicki Minaj droppen nieuwe single 'TROLLZ'

Tekashi is inmiddels al weer een tijdje op vrije voeten en druk bezig met zijn comeback als rapper. Zijn vorige single GOOBA brak al een record, nadat deze binnen 71 uur 100 miljoen views had bereikt. Nu schakelt 6ix9ine de hulp in van Nicki Minaj, met wie hij eerder al FEFE uitbracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klaar met haters

De rapper kwam afgelopen jaar vervroegd vrij, nadat hij gevoelige informatie had gedeeld over andere criminelen. Hierdoor werd hij door veel mensen als een 'snitch' bestempeld. Op het nummer TROLLZ haalt hij hard uit naar zijn haters. "I don't worry about you nig**, please stop talking about me," rapt de 24-jarige, die duidelijk klaar is met alle mensen die hem voor 'snitch' uitmaken. Ook Nicki maakt korte metten met haar vijanden. "I write my own lyrics, a lot of these B*ches gimmicks.They study Nicki style now all of them want mimic," spuwt ze. Een diss naar Cardi B? Who knows...

Een hit!

Dat de twee opnieuw een dikke hit te pakken hebben lijkt wel duidelijk. De video is in een amper een paar uur tijd al bijna 10 miljoen keer bekeken en ook op iTunes staat de single op nummer 1. Bekijk hierboven de clip.

Ster advertentie
Ster advertentie