Entertainment

Ongeboren baby Nicki Minaj heeft nu al jaloersmakende garderobe

foto: Instagram @nickiminaj
  1. Newschevron right
  2. Ongeboren baby Nicki Minaj heeft nu al jaloersmakende garderobe

Het kind van Nicki Minaj is nog niet eens geboren, maar de garderobe van de baby is nu al jaloersmakend. De rapster gaf op Instagram Stories een glimp in de kledingkast van haar kleine Nicki, waardoor we kunnen zien dat die al een behoorlijke Burberry-collectie heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Riccardo Tisci

In de Instagram Story bedankt Nicki Minaj Riccardo Tisci; de creatief leidinggevende van Burberry. Naast haar bedankje is te zien dat er al een teddy beer, rompertjes en een doekje of dekentje van het bekende merk klaarliggen. De rompertjes zijn wel unisex: het is – in ieder geval voor de buitenwereld – nog niet bekend of de rapper een jongetje of een meisje als eerste kind krijgt.

Niet jaloers

We hoeven overigens niet heel jaloers te zijn op het leven van Nicki. Kortgeleden werd bekend bij TMZ dat haar man Kenneth Perry aan de rechter gevraagd heeft of hij bij de geboorte van zijn kind mag zijn. De muziekmanager staat geregistreerd als zedendelinquent. In 1996 werd op op 16-jarige leeftijd veroordeeld voor een poging tot verkrachting. Hij zou een meisje bedreigd hebben met een scherp voorwerp en op die manier seks hebben afgedwongen. Hij kreeg hiervoor een celstraf.

soepelere regels

Ook nu hij veel ouder is moet Kenneth zich aanmelden als delinquent. Dat deed hij niet toen hij in 2019 van New York naar Californië verhuisde, waarop hij werd betrapt door een agent toen hij een verkeersovertreding had gemaakt. Bij een rechtszaak werd bepaald dat hij een enkelband om moest en zich aan allerlei regels moet houden. Hij mag daarom zijn huis alleen op bepaalde tijden verlaten (niet ’s nachts). Ook mag hij Californië niet uit. Bij de rechter heeft Kenneth nu gevraagd of de regels soepeler mogen als Nicki gaat bevallen, zodat hij ook bij de bevalling kan zijn als zij ’s avonds of ’s nachts moet bevallen.

Ster advertentie
Ster advertentie