Entertainment

Nicki Minaj angstiger door moederschap: "Soms alleen maar aan het huilen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj angstiger door moederschap: "Soms alleen maar aan het huilen"

In gesprek met E! News vertelt Nicki Minaj dat ze veranderd is door het moederschap. Ze vertelt dat ze een stuk angstiger is geworden en merkt dit vooral als ze niet bij haar zoon is.

Alleen maar huilen

Nicki ervaart sinds het moederschap meer anxiety dan ze gewend is. "Het voelt soms alsof mijn hart uit mijn lichaam wordt getrokken", vertelt ze. Nicki heeft het vooral moeilijk als ze ver van haar zoon verwijderd is. En dat komt nog al eens voor, aangezien ze veel moet reizen vanwege haar werk. "Dan kan ik soms alleen nog maar huilen."

Zo een emotionele bui overkwam Nicki onlangs nog in het Verenigd Koninkrijk. Niks kan haar op zulke momenten helpen. "Als ik hem bijvoorbeeld ga videobellen, word ik alleen maar verdrietiger. Het is dan zo ontzettend moeilijk om weer op te hangen", aldus Nicki, die twee jaar geleden beviel van haar zoon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen oppas

Verder vertelt Nicki in het interview dat ze geen oppas heeft voor haar kind. Volgens haar heeft dat te maken met haar cultuur. "Ik kom uit Trinidad en daar vragen we nooit aan vreemden om voor onze kinderen te zorgen", legt ze uit. Tegelijkertijd beseft Nicki dat een oppas ook voordelen heeft en ze zich niet blind hoeft vast te houden aan bepaalde gewoontes. "Het is zeker niet verkeerd om het wel te doen, maar ik moet gewoon nog even aan het idee wennen. Er zijn honderden beroemdheden die wél een oppas hebben en met hun kinderen gaat het ook fantastisch."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie