Entertainment

Nicki Minaj onthult: "Ik heb illegale bilinjecties genomen uit onzekerheid"

foto: YouTube: Joe Budden TV
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj onthult: "Ik heb illegale bilinjecties genomen uit onzekerheid"

Nicki Minaj heeft in een interview met Joe Budden toegegeven haar billen vergroot te hebben met injecties. De 39-jarige rapper vertelt dat ze zich aan het begin van haar carrière "niet goed genoeg" voelde in vergelijking tot andere vrouwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil' Wayne en grote billen

In het interview vraagt Joe wat Nicki Minaj nu zou zeggen tegen de Nicki die in 2008 aan het begin van haar carrière stond. "Ik wou dat ik meer dingen had gewaardeerd, vooral mezelf en mijn look", zegt ze. Nicki vertelt dat ze uit onzekerheid bilinjecties nam. Dat kwam voornamelijk door vrouwen die labeleigenaar Lil' Wayne vaak naar de studio bracht. "Wayne had het altijd over grote billen. Hij nam iedere studiosessie wel een nieuwe chick mee. Er waren daar altijd nieuwe grote billen."

'Gestoorde keuze'

Door de aanwezigheid van die vrouwen voelde Nicki zich niet compleet en niet goed genoeg. "Ik dacht: dit is hoe je eruit hoort te zien in de rap culture en ik zie er niet zo uit." Ze noemt de keuze die ze nam om bilinjecties te nemen "gestoord" en vertelt: "Het is niet dat je destijds naar een dokter of een professional ging. Nee, het was gewoon een random persoon."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Niet grappig'

Nicki vertelt dat niemand haar ooit overhaalde om iets aan haar uiterlijk te doen, maar dat ze wel vaak vriendelijk werd geplaagd als het 'kleine zusje' binnen het platenlabel Young Money Entertainment van Lil' Wayne. "Ze maakten weleens opmerkingen als grapje. Maar als iemand als Lil' Wayne zoiets zegt tegen een jong meisje of een opkomende rapper, dan maakt het wel uit. Ook al maken ze een grapje, ze weten niet die persoon het niet grappig vindt."

"Heel vaak weet je niet hoe onzeker een persoon is of wat de onzekerheden van diegene zijn. Dus als je bepaalde dingen zegt, vooral in de buurt van vrouwen, kun je ze nooit meer terugnemen", vervolgt Nicki. "Ze waren waarschijnlijk met me aan het dollen, omdat ze dachten dat ik zelfverzekerd was en goed in mijn vel zat. Maar ze wisten vermoedelijk niet dat ik altijd die onzekerheid had. Ze bedoelden het niet kwaad, maar het was geen grap voor mij."

Ster advertentie
Ster advertentie