Entertainment

Nicki Minaj reageert op geruchten over zwangerschap

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj reageert op geruchten over zwangerschap

Online gaat het gerucht dat Nicki Minaj in verwachting zou zijn van haar tweede kindje. In een Instagram Live reageert de rapper met enige verbazing op de roddel.

TikTok-video

Dit keer gaat de zwangerschapsroddel over Nicki Minaj. Het gerucht is een eigen leven gaan leiden na een video die viral ging op TikTok. In het filmpje staat Nicki dansend op het podium. "Nicki is zeker te weten zwanger", schrijft de maker bij het filmpje. Onder de video wordt wisselend gereageerd: sommige fans zijn ook overtuigd van de zwangerschap, maar een grote groep vindt de video respectloos. "Al zou ze zwanger zijn, dan is het niet onze taak om dat aan te kondigen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ben ik zwanger?'

In een Instagram Live reageerde de rapper op de vermeende zwangerschap. "Ben ik zwanger?", vraagt ze geschrokken terwijl ze met haar ogen rolt. "Ik wilde eigenlijk tweeten: ik ben niet dik, ik ben zwanger", zegt Nicki lachend. Daar voegt ze snel aan toe: "Zei ik het verkeerd? Sorry, ik denk dat ik het verkeerd zei. Ik bedoel dat ik niet zwanger, maar dik ben. Toch bedankt voor de felicitaties guys."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoontje

Nicki beviel in september 2020 van haar eerste kindje. Ze kiest er bewust voor om haar zoon buiten de spotlights te houden. Heel af en toe deelt ze iets over hem op Instagram, zoals dit schattige filmpje.

Zwangerschapsgeruchten

Speculeren over een zwangerschap is allesbehalve netjes, maar toch gebeurt het regelmatig. Onlangs schreven verschillende tabloid-media dat Hailey Bieber mogelijk zwanger zou zijn vanwege een losse outfit die ze droeg op rode loper tijdens de Grammy's. Op die roddels reageerde het model kort maar krachtig: "I’m not pregnant, leave me alone."

Ster advertentie
Ster advertentie