Entertainment

Man die vader van Nicki Minaj doodreed moet jaar de cel in

foto: Shutterstock/Tinseltownfoto: Shutterstock/Tinseltown
  1. Newschevron right
  2. Man die vader van Nicki Minaj doodreed moet jaar de cel in

Robert Maraj, de vader van Nicki Minaj, overleed vorig jaar februari nadat hij werd aangereden door Charles Polevich. Volgens TMZ pleitte Polevich eerder deze week schuldig aan een aantal misdrijven en moet hij een jaar de cel in voor het dodelijke ongeluk.

Weggereden

Polevich stond vorig jaar maart voor de rechter. Hij werd ervan beschuldig te zijn weggereden zonder 911 te bellen. Bovendien zou hij hebben gesjoemeld met het bewijsmateriaal. Uiteindelijk werd Polevich toch onschuldig verklaard en op borgtocht vrijgelaten uit de gevangenis. Carol Maraj, de moeder van Nicki Minaj, accepteerde deze uitspraak niet en besloot een rechtszaak aan te spannen bij het Hooggerechtshof van de staat New York.

Jaar gevangenisstraf

Afgelopen vrijdag stond Polevich weer voor de rechter. De 71-jarige man gaf toe dat hij vorig jaar inderdaad is weggereden zonder 911 te bellen en had gesjoemeld met het bewijs. Polevich zou tot zeven jaar achter de tralies moeten zitten, maar rechter Howard Sturim beloofde Pollevich te veroordelen tot niet meer dan een jaar gevangenisstraf, samen met een taakstraf en het intrekken van zijn rijbewijs.

Maraj overleed op 64-jarige leeftijd. Nicki Minaj omschreef de dood van haar vader als het "meest verwoestende verlies" van haar leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie