Entertainment

Nicki Minaj eerste gast bij 'Carpool Karaoke' na tweejarige break

foto: The Late Late Show/YouTubefoto: The Late Late Show/YouTube
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj eerste gast bij 'Carpool Karaoke' na tweejarige break

Na een onderbreking van twee jaar, is Carpool Karaoke terug van weggeweest. Vanwege de pandemie kon James Corden een lange tijd geen gasten uitnodigen, maar woensdagavond nam dan eindelijk Nicki Minaj plaats op de passagiersstoel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goed gesprek

Hoe kun je de terugkeer van een iconische show beter inluiden dan met de Queen of Rap? In de auto van James zongen de twee onder meer haar hits Starships, Super Bass en Anaconda. Natuurlijk was er ook ruimte voor een goed gesprek: zo vertelt Nicki openhartig over haar angsten, hoe haar carrière in de loop van de tijd is veranderd en het moederschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blij met terugkeer

James liet aan The New York Post weten dat hij dolblij is met de terugkeer van Carpool Karaoke. Volgens hem is de aflevering met Nicki een succes. "De middag die we samen doorbrachten was echt heel leuk. Ik was zo blij om in haar gezelschap te zijn", vertelt James. "Nicki is echt heel erg vrolijk."

Over Carpool Karaoke

Carpool Karaoke is onderdeel van de talkshow The Late Late Show with James Corden. De afgelopen jaren ontving de presentator en komiek meerdere iconische artiesten in zijn auto. Zo stapten onder anderen Bruno Mars, Migos, Justin Bieber, Britney Spears en Cardi B bij hem in voor een muzikale act.

Ster advertentie
Ster advertentie