Artiest

Natalie La Rose

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. Natalie La Rose
Natalie La Rose is een Nederlandse zangeres en model. Sinds 2013 maakt zij muziek onder Flo Rida's platenlabel International Music Group en Republic Records.

Afstuderen

De zangeres heeft al van jongs af aan een passie voor muziek. Niet zo gek dus dat zij in 2008 afstudeert aan de Lucia Marthas Dance Academy in de richting van zingen en dansen. Natalie La Rose groeit op in Amsterdam. Ze laat zich inspireren door artiesten als Whitney Houston, Stevie Wonder, Beyoncé en Michael Jackson.

Naar LA

Op 20-jarige leeftijd verhuist La Rose naar Los Angeles om het daar als artiest te maken. In 2011 stapt ze af op Flo Rida tijdens de ESPY Awards. Hij nodigt haar uit in zijn studio en twee jaar later, nadat ze samen al heel wat optredens hebben gegeven, tekent ze een contract bij zijn label. 

Platina

In 2015 komt haar debuutsingle 'Somebody' uit. Een nummer gebaseerd op Whitney Houstons 'Dance With Somebody', In Nederlansd haalt het nummer de 25e plek in de Nederlandse singles chart. In april maakt de zangeres bekend dat zij gaat touren met Fifth Harmony. In juni ontvangt La Rose een platina plaat voor 'Somebody'.

 

Tracks van Natalie La Rose