Up 2 Date

Suriname Bekend(t) deel II met o.a. DJ Chuckie, Natalie La Rose en Remy Bonjasky

  1. Newschevron right
  2. Suriname Bekend(t) deel II met o.a. DJ Chuckie, Natalie La Rose en Remy Bonjasky

Fotograaf Raul Neijhorst komt met het tweede deel van zijn boek Suriname Bekend(t)! Het is alweer een jaar geleden dat 75 Bekende Surinamers zoals Humberto Tan, Murth Mossel, Ramon Beuk, Keizer en Def Rhymz zich helemaal bloot gaven in dit boek.

Maar er zijn nog veel meer mooie verhalen van andere inspirerende Surinamers. In de volgende editie is het de beurt aan onder andere Natalie La Rose, DJ Chuckie, Sunnery James en Ray Slijngaard. Zij laten een kant van zichzelf zien die je nog niet kent. Zo staat DJ Chuckie bijvoorbeeld niet slechts op de foto met een plaat, maar ook met een pan vol verschillende groenten. En daar schuilt natuurlijk een persoonlijk verhaal achter.

Overal ter wereld

Voor Suriname Bekend(t) gaat Raul op zoek naar succesvolle Surinamers over de hele wereld. In het eerste deel vind je niet alleen mensen uit Suriname en Nederland, maar ook Amerika, Engeland en Frankrijk. In het volgende deel bezoekt de fotograaf Surinamers over hele andere landsgrenzen, namelijk Curaçao, Aruba, Italië, België en Duitsland.

Bekijk hieronder hoe het eerste boek eruitziet:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Crowdfunding

Suriname Bekend(t) deel II wordt naar verwachting gelanceerd in juni. Maar er is nog werk aan de winkel. De initiatiefnemer is bezig met een soort crowdfunding om dit allemaal te kunnen realiseren. Niet in de vorm van donaties, maar het boek kan vooraf worden besteld. Met het geld dat hiermee binnenkomt, hoopt de fotograaf de boeken te kunnen drukken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie