STER Advertentie
STER Advertentie

Wanneer ben je een 'Voorbeeld Allochtoon'?

Wanneer ben je een Voorbeeld Allochtoon?

Vrijdag 15 april 2016 - 16:57 uur

"Het woord 'allochtoon' heeft een negatieve lading, maar geen negatieve betekenis. Ik ben bezig het juist weer een positieve draai te geven." Dat vertelde George Arakel in Jouw Stad Amsterdam. Hij is de organisator van de Voorbeeld Allochtoon Awards die vanavond worden uitgereikt. FunX-dj Fernando Halman is ook genomineerd!

Toch zijn de meningen verdeeld over de naam van deze awards. De FunX-app stroomde vol met reacties, waaronder deze: "Met Voorbeeld Allochtoon Awards ben je mensen aan het categoriseren". Wat vind jij hiervan?

'"Met Voorbeeld Allochtoon Awards moet het woord 'allochtoon' positieve lading krijgen"'

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.27503-wanneer-ben-je-een-voorbeeld-allochtoon"}