STER Advertentie
STER Advertentie

StukTV probeerde wielklem aan te brengen bij politieauto en dit is wat er gebeurde

StukTV probeerde wielklem aan te brengen bij politieauto en dit is wat er gebeurde
Pexels

Donderdag 21 februari 2019 - 18:16 uur

Een wielklem aanbrengen bij een politieauto? Hodeee, dat is gedurfd! Maar voor de boys van StukTV kan het niet gek genoeg. Zij probeerden dat vandaag in Amsterdam en zijn betrapt. 

boete vangen, maar dan creatief

Die gekkigheid was natuurlijk in het kader van een nieuwe video. De opdracht was om op zo'n creatief mogelijke manier een boete te krijgen. Ze probeerden de wielklem aan te brengen bij een politieauto op de Lijnbaansgracht, maar dat werd gezien door agenten die natuurlijk meteen ingrepen.

hinder niet!

Via Twitter laat de politie weten over het voorval met StukTV. Ook hebben ze een belangrijke boodschap: "Hinder hulpverleners niet! Geef je verstand voorrang!"

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.41038-stuktv-probeerde-wielklem-aan-te-brengen-bij-politieauto-en-dit-is-wat-er-gebeurde"}