FunX Amsterdam

Mogelijke samenwerking tussen Nederlandse DJ/producer Delivio Reavon en Chris Brown

  1. Newschevron right
  2. Mogelijke samenwerking tussen Nederlandse DJ/producer Delivio Reavon en Chris Brown

Chris Brown was vorige week in het land voor een optreden in club Red. Maar hij ging ook even spontaan langs bij de Nederlandse DJ/producer Delivio Reavon. "Een van zijn teammembers had een studio nodig om z'n mixtapetrack voor zijn EP af te maken." Zo simpel was het voor Delivio om Chris Brown naar z'n studio te krijgen. Dat vertelde hij aan Rutger in Jouw Stad.

"Ik liet één van zijn teammembers ook wat beats horen waar hij van onder de indruk was. Hij wist dat Chris daar ook van onder de indruk zou zijn." Delivio kon het niet laten om Breezy dan maar meteen uit te nodigen. Of hij echt zou komen, was een andere vraag. "Ik zei, breng hem morgen even langs de studio. Je kan het altijd proberen met die Amerikanen he. Tot mijn grote verbazing werd ik de volgende dag gebeld met de vraag of Chris langs kon komen."

400 nummers

Of het volgende Chris Brown-album al af is? Delivio gelooft van wel. Breezy liet hem wat tracks horen, waarop de Nederlandse producer vroeg of het al helemaal af is. Het antwoord van de Amerikaanse superster: "Ja, ik heb een stuk of 400 nieuwe nummers, dus m'n album is sowieso al af."

Viben, freestylen & dansmoves

"Chris zei dat hij binnen drie uur een track voor me zou kunnen schrijven en inzingen." Verbaasd als Delivio was, waren de twee urenlang naar nummers aan het luisteren in de studio. Ook liet Delivio de zanger wat van zijn verschillende beats horen. "Toen begon hij ineens met freestylen en z'n dansmoves."

Bezoekje aan LA?

"Hij had me gevraagd om naar LA te komen." Helaas lukt dat nu nog niet, vanwege de vele boekingen die Delivio heeft als house-dj. Maar zo'n vraag laat hij zich geen tweede keer stellen. "Ik ga in april waarschijnlijk die kant op."

Ster advertentie
Ster advertentie