Naar homepage
FunX Amsterdam

25-jarige Marciano kreeg tegelijkertijd een kind bij twee vrouwen

  1. Newschevron right
  2. 25-jarige Marciano kreeg tegelijkertijd een kind bij twee vrouwen

Op jonge leeftijd een kind krijgen, kan moeilijk zijn. Maar geen contact hebben met je eigen vlees en bloed, dat wilden de jongens van 'Vaders voor vaders' al helemaal niet. Onder begeleiding van Akwasi, Leeroy (Zwart Licht), Glen Faria maakten de zes jonge vaders een compleet album om te laten zien hoeveel zij van hun kleine houden. In Jouw Stad schoven twee van de deelnemers, Noah en Marciano, aan.

Moeilijk

"Ik heb mijn kleine al niet meer gezien sinds april", vertelt de Amsterdamse Noah. "Ik heb nu rust in mijn hoofd, maar de eerste paar maanden dat ik hem niet zag, was ik veel aan het uitgaan, drinken en smoken om afleiding te zoeken."

Voor de 25-jarige Marciano is het gelukkig anders, maar hij zit wel in een bijzondere situatie. "De vrouw met wie ik was, heb ik zwanger gemaakt. Vervolgens hoorde ik van mijn ex dat zij ook zwanger was. Het was een moeilijke tijd voor me. Ik zat er vooral mee om het tegen mijn moeder te zeggen, want ik kom uit een familie waarin iedereen getrouwd is." Ondanks alles zegt Marciano zonder twijfel: "I love my kids".

Op zoek

Ook Noah blijft positief en rapt in zijn track "vroeg of laat komt hij of zij naar jou toe". "Ik zal mijn zoontje altijd laten weten dat ik er ben. En ik denk dat als je weet dat je vader er is, dan ga je op een gegeven moment op zoek naar hem. Ik hoop het in ieder geval, zodat ik hem kan uitleggen waarom het zo is gelopen."

Zondag 13 december hebben de 'Vaders voor vaders' een albumrelease in de Amsterdamse Bitterzoet en gaat de docu "Voor mijn kleine" rondom hun project in première.

*Dit project is een initiatief van vrijwilligersorganisatie Don Bosco Jonathan.

Ster advertentie
Ster advertentie