FunX Amsterdam

Gratis naar concert Drake? YouTubers Gierige Gasten probeerden het

  1. Newschevron right
  2. Gratis naar concert Drake? YouTubers Gierige Gasten probeerden het

YouTubers Gierige Gasten proberen op allerlei creatieve manieren gratis op plekken naar binnen te komen. Hun YouTube-account heeft inmiddels 250.000 volgers en één van hun filmpjes is zelfs gedeeld door 50 Cent. Dyantha sprak één van de Gierige Gasten in Jouw Stad over hun succes en over hun poging om gratis bij een concert van Drake binnen te komen.

50 cent

Voor Joost van de Gierige Gasten betekent het veel om waardering te krijgen van iemand als 50 Cent. In het filmpje dat 50 Cent deelde, probeerden de mannen gratis een pretpark binnen te komen. Dat deden ze door zich te verstoppen in een kinderwagen. En met succes!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

drake

Eén van de laatste acties die ze hebben uitgehaald is binnendringen bij een concert van Drake. Een paar weken geleden kregen ze namelijk een verzoek van één van hun kijkers Djalil. Hij wilde gratis naar een concert van Drake en schakelde de hulp van de Gierige Gasten in.

Ze pakten groot uit en besloten een decorstuk te bouwen waar ze zich in konden verstoppen. Dit grote decorstuk werd vervolgens door een vrachtwagen bij de Ziggo Dome afgeleverd. De mannen bleven er binnenin zitten en hoopten dat het object ergens in een hoekje zou blijven staan, zodat ze er op de dag van het concert uit konden sneaken.

mislukt

Helaas pakte het allemaal anders uit. De kist werd na een paar uur uit elkaar geschroefd door het productieteam en de mannen werden gepakt. "Ik dacht shit! Er kunnen nu twee dingen gebeuren: of ze snappen de grap of ze zijn er helemaal niet cool mee." Gelukkig kon de productiemanager de grap wel waarderen toen hij het verhaal erachter hoorde. Hij was volgens Joost zelfs zo enthousiast dat hij het aan Drake wilde vertellen én de mannen twee gratis tickets wilde geven.

Helaas liep het allemaal anders af toen de manager van Drake achter de actie kwam. Hij vond de actie totaal niet leuk en zelfs gevaarlijk. Uiteindelijk moesten Joost en Djalil een paar uur in de cel doorbrengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie