FunX Amsterdam

Opsporing Verzocht op zoek naar dader doodgeschoten moeder Rosleny Magdalena (28)

  1. Newschevron right
  2. Opsporing Verzocht op zoek naar dader doodgeschoten moeder Rosleny Magdalena (28)

Opsporing Verzocht is op zoek naar de dader die de 28-jarige moeder, Rosleny Magdalena, uit Amsterdam Zuidoost doodschoot. Op 17 november 2016 fietste de jonge vrouw terug naar huis, nadat ze haar dochter naar school had gebracht. Helaas werd haar leven nog geen tien minuten later plotseling ontnomen door een onbekende dader.

Persoonlijk conflict?

Bewakingsbeelden laten zien dat Rosleny waarschijnlijk is achtervolgd door een fietser vanaf het Holendrechtplein. Hoewel het slachtoffer niet bekend was bij de politie en justitie, laat de politie weten dat er mogelijk meer achter haar dood schuil gaat. Via Opsporing Verzocht worden mensen opgeroepen die eventueel meer informatie hebben na het zien van de vrijgegeven beelden.

"We houden er rekening mee dat het gaat om iets persoonlijks en dat het mogelijk een bekende van haar is geweest. Ook sluiten we niet uit dat er mogelijk een conflict is geweest in relationele sfeer. Informatie over Rosleny of over de mogelijke aanleiding is nog altijd heel erg welkom."

Huidige situatie

De zesjarige dochter van Rosleny is na het incident onmiddellijk opgevangen bij een pleeggezin. Inmiddels woont ze bij een familielid en dat gaat gelukkig goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie