Naar homepage
FunX Amsterdam

ADE 2018: Waar moet je heen voor de beste urban feestjes?

foto: Instagram: Fulegends
  1. Newschevron right
  2. ADE 2018: Waar moet je heen voor de beste urban feestjes?

Vandaag gaat Amsterdam Dance Event van start, hét clubfestival dat in het teken staat van alle elektronische muziekgenres. Meer dan 2500 (internationale) artiesten zullen op verschillende locaties door heel de stad zorgen voor de tofste feesten. Er worden zo'n 400,000 partypeople verwacht, afkomstig uit meer dan 100 landen. Vijf dagen lang is er zowel overdag als 's nachts een bomvol programma. Natuurlijk zijn er de grote EDM-namen zoals Martin Garrix, Hardwell en Sunnery James & Ryan Marciano die ongetwijfeld voor een spektakel zullen zorgen. Wij zetten de tofste feestjes en clubavonden voor je op een rijtje waar je heen moet voor de lekkerste urban tunes:

woensdag: Bizzey op de boot

ADE gaat lekker van start vanavond met de Bizzey in de Club Boatparty. Doe je dansie op een partyboot waar onder andere ook Josylvio, Willie Wartaal en Défano Holwijn aanwezig zullen zijn. Ook de mannen van The Partysquad gaan vanavond al los, hen vind je bij Liquid Nights in de Jimmy Woo. Meer zin in wat Afro-tunes? Dan is AfroTura Invites bij John Doe je place to be, hier draaien onder andere AfroTura en Henry X.

donderdag: Lady bee and friends

Lady Bee zorgt elk jaar tijdens ADE voor een gekke sold-out party en ook dit jaar heeft ze een hoop dj's uitgenodigd die jou sowieso gaan laten dansen. Lady Bee Invites vindt donderdagavond plaats in Club NYX en de line-up is goed gevuld met onder andere Major Lazer-lid The Jillionaire, Abstract, AfroBros, Biggi, Dieux Pére, Dj Flava, Dj Superior, Sidney Samson en The Partysquad. Ook op donderdag en zeker de moeite waard: Bambu in Supperclub. Dj's en producers van eigen bodem zoals Dj Irwan, F1rstman, Glowinthedark, Jack $hirak en Esko gaan hier die avond los.

vrijdag: terug naar het festivalseizoen

TIKTAK takes over de Amsterdam RAI vrijdagavond! De line-up is vol en belooft een avond hard gaan: onder andere Broederliefde, Jonna Fraser, Lil Kleine, Sevn Alias, The Partysquad, Yellowclaw, Dyna en Freddy Moreira zullen aanwezig zijn. Ook een andere grote naam in de Nederlandse festivalwereld is die avond represented: Latin Village brengt je terug naar de zomer met een feestje in Room Mate Hotel. Namen als Bizzey, Lady Bee, SFB, Dj Biggi en D-Rashid staan hier op de planning.

zaterdag: urban legends

Op zaterdag kan je losgaan met de grootste Nederlandse urban artiesten. Future Urban Legends in AFAS Live heeft een dikke line-up voor je klaarstaan met onder andere Ronnie Flex, Boef, SFB, SBMG, Jairzinho, Supergaande, Josylvio en Johnny 500. Dit alles wordt gehost door niemand minder dan Nienke Plas. Die fissa wordt lit! Een andere party vol hiphop, R&B en dancehall is Vunzige Deuntjes in Club Up met dj's als April Grey, Ballantine, Devarsity, Dieux Pére en SMP.

zondag: we moeten door

Nog energie over? De boys van Broederliefde 'leven in de nacht' en zullen zondagavond de AIR op zijn kop zetten tijdens Broederliefde Presents: Nightvision. Doorfeesten kan ook bij de Be Bigger by BIGGI Closing Party in Escape Club of met The Partysquad bij Club ABE tijdens Billionaire Girls Club.

Check hier de complete agenda van Amsterdam Dance Event 2018.

ADE beats

Behoefte aan iets anders tussen het feesten door? ADE Beats is een onderdeel van ADE waarbij op vrijdag 19 oktober in de Melkweg allerlei interessante presentaties en netwerksessies worden gehouden met de hiphopscene als thema.

Ster advertentie
Ster advertentie