Artist of the Month

Rotterdamse Riico liet zich inspireren door Winne en Feis

  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse Riico liet zich inspireren door Winne en Feis

De Rotterdamse rapper Riico is deze maand verkozen tot de Artist of the Month! Je gaat zijn muziek in maart extra vaak op FunX horen. In Jouw Stad vertelt Riico onder andere dat hij op jonge leeftijd al werd geïnspireerd door rasechte Rotterdamse artiesten zoals Winne en Feis. Dit kwam door zijn neef die hem op de hoogte hield op muzikaal gebied. Zijn nieuwste track is laatst uitgekomen en dit is waarschijnlijk niet het laatste wat we van Riico gaan horen!

Inspiratiebronnen

Met zijn muziek hoopt Riico zielen te raken en mensen te inspireren. Dat vertelt hij in Jouw Stad. De inspiratie voor zijn eigen tracks haalt hij uit de mooie, maar ook de minder mooie momenten in zijn leven. Hij vertelt aan Youssef dat de kleine dingen voor hem mooie momenten zijn: “Als het goed gaat met de mensen om me heen en het gaat met mij goed kan ik oprecht genieten van het samenzijn met hun.”

Mede mogelijk gemaakt door Hef

De track die Riico onlangs heeft uitgebracht is Nacht, in samenwerking met Crooks en mede mogelijk gemaakt door niemand minder dan Hef. Riico had eigenlijk met hem afgesproken in de studio, maar dit ging op het laatste moment niet door. Toen heeft Hef hem gelinkt aan Crooks en daar is de track Nacht uitgekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toekomst

De toekomstplannen van de opkomende artiest uit Rotterdam Delfshaven zijn op de korte termijn heel veel tunes en clips droppen. “Ook ben ik aan het praten met wat partijen, die interesse hebben.” Verder kijkt Riico gewoon wat er op zijn pad komt en gaat hij verder zijn ding doen.

Artist of the Month

Elke maand staan er in de lokale Jouw Stad-shows op FunX opkomende talenten in de spotlights. Wil jij als Artist of the Month jouw stad representen? Drop dan hier je gegevens. Je vindt de tracks van alle Artists of the Month terug in de Support Your Locals-playlist op Spotify.

Ster advertentie
Ster advertentie