De Dixte

Morray de DiXte met vrolijke hiphoptune ‘Quicksand’

foto: YouTube: Morray
  1. Newschevron right
  2. Morray de DiXte met vrolijke hiphoptune ‘Quicksand’

Morray bracht eind vorig jaar zijn debuutsingle Quicksand uit en inmiddels is de clip al ruim 20 miljoen keer bekeken. In de clip spat de Amerikaanse rapper van het scherm, met zijn altijd vrolijke uitstraling. De combinatie van zijn harde bars en positieve mindset over the hood, zorgen voor een unieke track die je maar wilt blijven luisteren. Deze week kan dat sowieso, want Quicksand is de DiXte van de week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quicksand

Het nummer gaat vooral over de moeilijke tijd die Morray vroeger heeft beleefd. ''Clothes falling off my ass lost weight dog. No jacket in the winter had the shakes dog'', luidt één van zijn bars. Hij vergelijkt die moeilijkheden met het zakken in Quicksand. Een situatie waar je niet uit denk te geraken, maar met veel inspanning en positiviteit het je toch lukt. Met zijn track laat hij verder zien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, je kunt er altijd proberen het beste ervan te maken. Het is hem namelijk ook gelukt.

Toekomst

In Quicksand maakt Morray duidelijk spijt te hebben van gemiste kansen. ''My opportunity was knocking and I missed it.'' Hij heeft geleerd van zijn fouten en is op weg om de nieuwe hiphopbelofte van komend jaar te worden. Met deze debuutsingle trok de rapper al de aandacht en waardering van grote artiesten, waaronder J. Cole. Ondertussen blijft hij doorpakken met meer nieuwe tracks, zo voegt hij er vandaag weer één toe aan zijn lijst, genaamd Kingdom.

Ster advertentie
Ster advertentie