Music

Juice WRLD schittert in clip van nieuwe track 'Bad Boy'

foto: YouTube: Lyrical Lemonade
  1. Newschevron right
  2. Juice WRLD schittert in clip van nieuwe track 'Bad Boy'

Hoewel Juice WRLD al meer dan een jaar geleden overleden is, blijft hij ons verrassen. Vandaag is zijn nieuwe track Bad Boy met Young Thug gedropt, waarbij ook een volwaardige videoclip online is gezet. Voor veel fans is het bizar om hun idool weer op bewegend beeld te zien, maar ze zijn blij om van Juice WRLD te kunnen genieten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bad Boy

De clip begint met een inspirerende quote van Juice WRLD: "Weet dat we allemaal mensen zijn en allemaal op dezelfde aardbol rondlopen. Je kunt net zoveel - of zelfs meer - bereiken dan wat je andere mensen ziet bereiken." Na de quote is meteen de demonische beat van Bad Boy te horen. Die duistere vibe is ook goed in de clip te zien: zo rijden Juice en Young Thug rond in een zwarte auto en hebben ze voornamelijk zwarte kleren aan. Een deel van de clip speelt zich in een soort van warenhuis af waar op de achtergrond mimespelers te zien zijn.

Reacties

Fans reageren voornamelijk positief op de nieuwe track en clip. Zo zeggen verschillende fans "dat het mooi is om Juice zo blij te zien" en "dat je bijna zou vergeten dat hij overleden is". Iemand op YouTube reageerde: "Ik werd vanmorgen wakker en zag deze clip. Als ik heel eerlijk ben, was het een van de beste ochtenden die ik ooit heb gehad."

Toch zijn sommige fans kritisch op Young Thugs deel van het nummer. Hij staat namelijk bekend om het gebruik van adlibs, maar sommige fans vinden het in deze track erg overdreven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie