De Dixte

Jandro, Chivv en Murda de DiXte met 'Grind'

foto: Instagram: darealjandrosfbfoto: Instagram: darealjandrosfb
  1. Newschevron right
  2. Jandro, Chivv en Murda de DiXte met 'Grind'

Sinds Jandro's nieuwe tune Grind tien maanden geleden uitlekte, wachten fans met smart op dat nummer. Vandaag is het moment aangebroken en dropt hij zijn langverwachte pokoe met gastbijdrages van Chivv en Murda. Maar is het nummer het wachten waard geweest? Deze week heb je genoeg de tijd om daarachter te komen. Grind is de nieuwe DiXte en wordt daarom extra vaak gedraaid op FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grind

Grind gaat voornamelijk over hard werken en focussen op je doelen. Dat is volgens Jandro dan ook het perfecte recept voor succes. Dat grinden gaat hem zelf ook aardig goed af. Jandro heeft tot nu toe bijna een half miljoen luisteraars op Spotify en de monsterhit Come Online, waarop hij samenwerkt met zijn collega's Chivv, Jonna Fraser en Diquenza, is inmiddels al meer dan twaalf miljoen keer gestreamd op Spotify.

Sample

De violen op de achtergrond en het deuntje verklappen het al een beetje. De sample in Grind is afkomstig van het nummer All In My Grill van Missy Elliott. Maar wist je dat de melodie van die track ook van een ander nummer komt? Namelijk: Dernier Domicile Connu van François de Roubaix.

Goedkeuring van Missy

Aan Sander legde Jandro uit waarom het zo lang duurde voordat de tune uitkwam. "Ik zat met de goedkeuring van de sample. Maar nu hebben Missy Elliott, Timbaland én Andre 3000 alle drie akkoord gegeven, omdat ze de pokoe zó hard vonden. Daar ben ik heel blij om." Zijn fans zijn misschien wel nog blijer. "Elke dag kreeg ik minimaal tien dm's", vertelt de artiest. "Zelfs bedreigingen, zo van: 'Ik weet waar je woont, dus breng 'm uit, anders kom ik elke dag voor je deur staan'", vertelt hij lachend. "Ik ben dankbaar dat mensen zolang hebben kunnen wachten."

Ster advertentie
Ster advertentie