De Dixte

DYSTINCT & MHD de DiXte met 'Tek Tek'

foto: Instagram: @dystinct1
  1. Newschevron right
  2. DYSTINCT & MHD de DiXte met 'Tek Tek'

De Marokkaans-Belgische artiest DYSTINCT is samen met MHD de studio ingedoken voor een nieuwe track genaamd Tek Tek. Deze twee artiesten werkten nog niet eerder samen, maar ze zijn een gouden duo. Door de afwisseling van DYSTINCT's Arabische lyrics en MHD's Franse rap is het een heerlijke tune. Je gaat deze track vaak horen op FunX deze week, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tek Tek

DYSTINCT kiest er vaak voor om in het Arabisch te zingen. Ook al kan niet iedereen het uit volle borst mee zingen maken de Arabische teksten en de typerende sounds zijn nummers heerlijk. Ook met Tek Tek slaagt hij er weer in om het een lekkere tune te maken, met als kers op de taart MHD's Franse rap die het nummer een goede twist geeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties fans

Op Instagram deelt DYSTINCT dat Tek Tek online staat en dat op 9 juni zijn nieuwe album online komt. Zijn fans reageren enthousiast over zijn nieuwe tune. “Ik ben helemaal geobsedeerd door dit nummer”, laat een fan weten. Een andere fan reageert: "deze zomer wordt lit met jouw nieuwe nummers". Oftewel genoeg fans die vandaag een goede dag hebben door DYSTINCT en MHD's nieuwe track.

Vaker bij FunX

Het is niet de eerste keer dat DYSTINCT bij FunX te horen is. De artiest maakte al eerder tracks die ook de DiXte werden, namelijk Ya Dellali met Bryan Mg, Omri met Kouz1 en Pikala met 3robi en Inkonnu. Hij schoof on air ook al meerdere keren aan in verschillende shows om te vertellen over zijn muziek en over zijn successen. Daarnaast scoorde DYSTINCT vorig jaar samen met Bryan Mg een enorme hit met zijn track Ghazali. Deze tune werd hét nummer van het Marokkaanse elftal tijdens het WK vorig jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie