Music

SRNO, 3robi en Dystinct zijn actiefiguren in nieuwe clip 'Démarre'

foto: YouTube: Spow Business
  1. Newschevron right
  2. SRNO, 3robi en Dystinct zijn actiefiguren in nieuwe clip 'Démarre'

Dat SRNO en 3robi een goede match zijn, bleek al uit de vele hits die ze samen uitbrachten. Nu zijn de twee artiesten opnieuw op dreef. Vorige maand brachten ze samen met Bryan Mg al de single Validé uit en vandaag droppen ze een nieuwe samenwerking. Samen met Dystinct hoor je ze op de meertalige track Démarre.

Videogame als clip

Bij het nummer is een bijzondere clip uitgebracht, gemaakt door de 17-jarige regisseur 2Snooze. De artiesten zijn namelijk als actiefiguren te zien in hun eigen videogame. Op een missie door de woestijn gaan ze in de video op zoek naar een schat. Een soortgelijke clip werd ook al geschoten voor de singleobi's single Rambo, die SRNO en 3robi eerder dit jaar uitbrachten. Fans zijn er in ieder geval erg over te spreken. "Hoe is dit gemaakt? F*cking ziek!", klinkt het in de comments.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dystinct

Dystinct scoorde afgelopen jaren internationale hits met Ya La Laa en Boussa. Die tracks komen uit 2019, maar sindsdien zit de Avalon-artiest alles behalve stil. Aan de lopende band brengt hij solotracks en collabs uit in verschillende talen. Vooral Habiba met de Belgisch-Marokkaanse Tawsen is een succes. De clip heeft binnen een paar weken al 1,5 miljoen views op YouTube te pakken.

Ster advertentie
Ster advertentie