Naar homepage
De Dixte

Bryan Mg, 3robi en SRNO de DiXte met Frans-Nederlandse track 'Validé'

foto: Instagram: @prodbysrnofoto: Instagram: @prodbysrno
  1. Newschevron right
  2. Bryan Mg, 3robi en SRNO de DiXte met Frans-Nederlandse track 'Validé'

De Belgische-Congolese rapper Bryan Mg dropt samen met 3robi en producer SRNO de nieuwe track Validé. En er is goed nieuws! Deze zomerse track ga je de komende week vaker horen op FunX, want Validé is namelijk de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Validé

Bryan Mg combineert op een creatieve manier Frans, Engels en Nederlands in zijn muziek en laat zo zijn Congolese roots terughoren. Zo ook weer in deze nieuwe track waarin Bryan meteen een Franse openingszin dropt. ''Je sais qu tu me validé, dat letterlijk vertaald ''Ik weet dat je mij accepteert'' betekent.

Lekker op dreef

In de track zingt Bryan Mg meerdere keren: ''Ik voel mij oké.'' En terecht! De rapper is lekker op dreef en dropt de ene na de andere single. Zo bracht hij drie weken geleden de zwoele track MYKILLI uit. Bovendien behaalde de videoclip van Link Up, het nummer samen met SRNO aan het begin van het jaar ruim 200k weergaven op YouTube.

Deze nieuwe banger belooft ook heel veel goeds. De track stond na een dag al op 100.000 streams. Een week verder is ook de videoclip al ruim 63.000 keer bekeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie