De Dixte

Burna Boy de DiXte met eerste solotrack van 2021 'Kilometre'

foto: YouTube: Burna Boyfoto: YouTube: Burna Boy
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy de DiXte met eerste solotrack van 2021 'Kilometre'

Burna Boy is lekker op dreef na het droppen van zijn nieuwe Twice as Tall-album. Hij won er een Grammy mee voor Best Global Music. Kort daarna trakteerde hij fans op nog meer Burna Boy-vibes met de release van zijn nieuwe single Kilometre. De track brengt je meteen in een feestelijke stemming, waardoor je het extra vaak wilt horen. Je kan er deze week in ieder geval vaak op dansen, want deze vrolijke afro-tune is de DiXte van de week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste solotrack van 2021

Kilometre is de eerste solotrack die Burna Boy dit jaar heeft uitgebracht. In zijn nieuwe single reflecteert de artiest op zijn muziekcarrière en hoe hij zo ver is gekomen. Ook veegt hij alle twijfelaars van tafel: ''Wanneer was de laatste keer dat iemand het op deze manier heeft gedaan'', luidt een van de lines.

Ondanks dat Kilometre de eerste solotrack is van 2021, hebben we de artiest al wel voorbij zien komen. Zo werkte hij samen met Becky G aan de track Rotate. Ook mocht Burna een bijdrage leveren aan Justin Biebers nieuwe Justice-album op de de track Loved by You.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie