De Dixte

SZA de DiXte met 'I Hate U'

foto: Instagram: szafoto: Instagram: sza
  1. Newschevron right
  2. SZA de DiXte met 'I Hate U'

Je herkent het vast wel: je denkt aan die ene ex waarmee je de mooiste dingen hebt meegemaakt, maar dan besef je wat diegene jou allemaal heeft aangedaan en denk je: 'f*ck you!'. Muziek kan op zo'n moment een goed medicijn zijn om je ex-lover te vergeten. SZA is er om jou daar een handje bij te helpen. Onlangs dropte ze namelijk haar langverwachte tune I Hate U. Draai de volumeknop maar omhoog, want I Hate U is de nieuwste DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Vraag en je zult ontvangen''

I Hate U lekte een maand geleden al uit op SoundCloud. SZA-fans gingen helemaal los bij het idee van een nieuwe release, omdat de artiest onder andere bekendstaat om het feit dat er vaak veel tijd tussen haar releases zit.

Nadat I Hate U was uitgelekt, vroegen fans aan SZA keer op keer wanneer de tune eindelijk echt uit zou komen. Wie vraagt wordt in dit geval niet overgeslagen, want vorige week was het eindelijk zo ver. ''Vraag en je zult ontvangen'', schrijft de zangeres op haar Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet verwacht

Op haar Instagram laat SZA ook weten dat ze niet had verwacht dat de tune zo goed ontvangen zou worden. ''Om eerlijk te zijn was dit nummer een oefening. Ik wilde gewoon mijn gevoelens kwijt en geen druk daarbij voelen. Jullie maakten het nummer groter dan wat het daadwerkelijk was en dat vind ik zeker niet erg'', aldus de Good Days-zangeres.

Nieuw album?

Echter zijn haar fans nog niet helemaal tevreden. Het is namelijk (alweer) vier jaar geleden dat de artiest haar succesvolle debuutalbum Ctrl heeft gedropt. Twee jaar geleden kondigde ze in een interview met Kerwin Frost aan dat er snel een nieuw album gaat komen en dat het nog persoonlijker zal zijn dan haar vorige album. Helaas heeft de zangeres sindsdien geen nieuwe update of een exacte releasedatum gegeven. Wat wel vaststaat, is dat je I Hate U sowieso gaat horen bij FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie