Entertainment

Kehlani is weer single en zingt op 'Valentine's Day (Shameful)' dat ze zich gebruikt voelde

foto: Albumcover: Kehlani - Valentine's Day (Shameful)
  1. Newschevron right
  2. Kehlani is weer single en zingt op 'Valentine's Day (Shameful)' dat ze zich gebruikt voelde

Op Valentijnsdag brachten Kehlani en YG het romantische nummer Konclusions nog uit, maar drie dagen later dropt de zangeres het keiharde nieuwe nummer Valentine's Day (Shameful). Daarin haalt Kehlani flink uit naar een geliefde. Als we het internet mogen geloven, zingt ze over YG. Op Instagram schrijft Kehlani dat ze even iets kwijt moet en dat de track daarom niet gemixt of gemasterd is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijgezel

Kehlani heeft inmiddels op Twitter bevestigd dat ze weer vrijgezel is. Een fan adviseerde de zangeres om YG te verlaten en zei reageerde doodleuk met: "Lieverd, ik ben vrijgezel." Slide naar rechts voor de tweet.

Vreemdgegaan

Er gaan al tijden geruchten dat YG vreemd is gegaan en dat Kehlani en hij daarom uit elkaar zijn. De tekst die de zangeres gebruikt op Valentine's Day (Shameful) is daarom extra opvallend en klinkt vooral heel puur. Ze zingt onder andere dat ze zich gebruikt voelt en dat bepaalde gebeurtenissen zelfs misselijkmakend zijn:

"Er zijn bepaalde dingen die ik niet zomaar kan vergeten. Ik kom daar niet makkelijk overheen. Het maakt mij misselijk. Ik nam een risico om van je te houden en je vol trots te verdedigen en alle signalen te negeren die uiteindelijk waar bleken te zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie