De Dixte

Kevin, Idaly en Yade Lauren de DiXte met 'Praat Met Mij'

foto: Instagram: slowflowanimalfoto: Instagram: slowflowanimal
  1. Newschevron right
  2. Kevin, Idaly en Yade Lauren de DiXte met 'Praat Met Mij'

Hoewel 2021 voor velen een vervelende start kende, heeft Kevin weinig reden tot klagen. De 'slowflow animal' ging namelijk vrolijk verder met het leveren van verrassende gastbijdrages en bracht daarnaast hit na hit uit. Zo verscheen hij eerder dit jaar op de tracks Bakstenen van Lijpe en Eigenaar van Spanker en dropte hij de hits Fisherman en Blijf Geloven. Daar bleef het gelukkig niet bij, want de rapper lanceerde vandaag zijn gloednieuwe single Praat Met Mij met Idaly en Yade Lauren. Reken maar dat je deze track nog vaak gaat horen bij FunX, want hij is deze week de nieuwe DiXte!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Shorty, praat met mij"

Ondanks dat Blijf Geloven nog maar net uit is, begon Kevin drie dagen geleden al zijn nieuwe single te teasen. Een dag later postte hij op Instagram een foto van zichzelf samen met Idaly en Yade Lauren met in de caption een releasedatum. Met laatstgenoemde artiest dropte de 'slowflow'-rapper vorig jaar de single Als Ik Je Niet Zie en gezien de populariteit van die track kon een nieuwe samenwerking natuurlijk niet uitblijven.

In vergelijking met Als ik je niet zie is Praat Met Mij een wat gevoeligere tune en hoor je hoe Idaly en Kevin hun zielsverwanten in het zonnetje zetten. "Shorty, praat met mij. Kom neem een maandje vrij. Ik neem je naar paradijs. Gewoon even samen zijn", klinkt het refrein, terwijl Yade Lauren de intro en outro van de track verzorgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

r&b vibe

De beat van Praat met Mij is geproduceerd door niemand minder dan Spanker en bevat een old school jaren '90 r&b vibe. Fans kunnen zich in elk geval alvast verheugen op de videoclip voor de track. Op zijn Instagram deelde Kevin namelijk een korte video van de clipshoot. Totdat de videoclip verschijnt, kun je bij FunX genieten van deze heerlijke tune.

Ster advertentie
Ster advertentie