De Dixte

Kevin a.k.a. 'slow flow animal' de DiXte met 'Fisherman'

foto: Instagram: @slowflowanimal
  1. Newschevron right
  2. Kevin a.k.a. 'slow flow animal' de DiXte met 'Fisherman'

De Rotterdamse rapper Kevin a.k.a. 'slow flow animal' behaalde laatst nog 100 miljoen streams met zijn album Animal Stories. Als je denkt dat het daarbij blijft, dan heb je het mis. De rapper behaalt namelijk de ene prestatie na de andere. Zo won hij vorige week nog een Edison in de categorie 'Hiphop'. Als kers op de taart trakteert hij zijn fans op iets moois, namelijk een gloednieuwe single, genaamd Fisherman. Je gaat 'm vaak voorbij horen komen bij FunX, want Fisherman is de DiXte van de week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Fisherman'

Kevins nieuwe single staat in het teken van vissen. En terecht! Hij wist de afgelopen tijd met zijn kenmerkende 'slow flow animal'-sound een paar enorme hits, zoals Als Ik Je Niet Zie, Ik Kom Je Halen en Gordelweg binnen te hengelen. Als de fans de teaser van Fisherman moeten geloven, zal de rapper ook met deze single weer beetpakken, net zoals hij dat deed met zijn Edison.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Nog veel in petto''

In het juryrapport van de Edison popprijs stond over Kevin: ''Deze artiest windt er geen doekjes om, spreekt zijn gedachtes uit in teksten en neemt je direct mee in zijn wereld. Hij maakt de emoties aan alle kanten voelbaar door zijn stemgebruik in toon, maar vooral door het slim inzetten van die (trage) slow flow. Kevin is een artiest die zeker nog veel in petto heeft.'' De jury was dan ook zeer nieuwsgierig naar wat de artiest in de toekomst zal uitbrengen. Maar als we zijn nieuwe single als voorbeeld moeten nemen, dan zal Kevins muzikale toekomst er veelbelovend uitzien.

Ster advertentie
Ster advertentie