De Dixte

Rosalía en Rauw Alejandro de DiXte met 'BESO'

foto: Youtube @rosalía
  1. Newschevron right
  2. Rosalía en Rauw Alejandro de DiXte met 'BESO'

Rosalía en Rauw Alejandro dropten een week geleden drie tracks op hun nieuwe EP RR. De drie tracks staan symbool voor de drie jaar dat ze samen zijn. Een van de nummers die ze uitbrachten heet BESO, dat 'kus' betekent in het Spaans. Het nummer was voor vele fans een bevestiging van de roddels over of ze nou wel of niet verloofd waren. Je gaat BESO nog veel horen deze week op FunX, want het is de nieuwe DiXte.

Videoclip

In de clip van BESO zijn verschillende fragmenten te zien van dingen die Rosalía en Rauw met elkaar beleven. Ze gaan met elkaar op vakantie, hebben optredens samen, kussen elkaar en gaan dagjes weg met elkaar. Met dit nummer bevestigt het liefdeskoppel hun verloving. De clip eindigt met een emotionele Rosalía die haar verlovingsring toont.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerking

Het liefdeskoppel werkte nog niet eerder samen aan nummers. In het verleden werkte Rosalía al vaker samen met haar romances. Zo maakte ze met A. Chal een nummer voor Game Of Thrones genaamd Me Traicionaste. Ook met een andere ex-vlam, C. Tangana, maakte ze de track Antes de Morirme. Met haar nieuwste nummers laat Rosalía zien dat het serieus is met Rauw Alejandro. De drie tracks zijn een muzikale liefdesbrief naar elkaar.

RR

De andere twee tracks van hun EP RR heten VAMPIROS en PROMESA. Ze staan ieder voor een andere fase in de liefde tussen Rauw en Rosalía. De Spaanse zangeres vertelde in een persbericht het volgende: "BESO gaat over hoe we ons voelden toen we elkaar net ontmoette, VAMPIROS gaat over hoe het nu tussen ons gaat en PROMESA gaat over onze toekomst."

Ster advertentie
Ster advertentie