Music

ROSALÍA en Rauw Alejandro bevestigen verloving in nieuwe clip

foto: YouTube: ROSALÍA
  1. Newschevron right
  2. ROSALÍA en Rauw Alejandro bevestigen verloving in nieuwe clip

Nadat er al langer geruchten rondgingen, hebben ROSALÍA en Rauw Alejandro het nu officieel bevestigd: in de videoclip van BESO, waarop beide artiesten te horen zijn, deelt het koppel met de wereld dat ze verloofd zijn.

BESO

BESO is afkomstig van de gezamenlijke EP RR, die Rosalía en Rauw Alejandro vandaag hebben uitgebracht. Daarop staan in totaal drie nummers, die symbool staan voor de drie jaar dat ze samen zijn. De andere twee tracks heten VAMPIROS en PROMESA. Het is de eerste kaar dat het koppel samen muziek uitbrengt, hoewel ze in het verleden beiden productie- en songwritingcredits op elkaars werk hebben gehad.

'Beso' betekent kus in het Spaans, waarover de twee artiesten in het refrein zingen: "Ik heb nog een kus nodig, zo eentje als die jij mij geeft." Daarna zingen ze onder andere: "Ver zijn van jou is de hel, dichtbij zijn is mijn vrede."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verloving

In 2021 maakten ROSALÍA en Rauw Alejandro hun relatie voor het eerst wereldkundig. In de video van BESO zijn verschillende beelden te zien van de twee samen, eindigend met een emotionele ROSALÍA die haar verlovingsring laat zien.

In een interview van drie dagen geleden, wat voornamelijk ging over de inhoud van de EP, werd het koppel nog gevraagd of ze zouden gaan trouwen. Beide barstten in lachen uit zonder de vraag te beantwoorden en nu is duidelijk waarom.

Ster advertentie
Ster advertentie