Music

'Drake en Lil Baby werken aan gezamenlijk album'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Drake en Lil Baby werken aan gezamenlijk album'

Na Her Loss van Drake en 21 Savage gaat Drake mogelijk opnieuw een grote samenwerking aan; dit keer met Lil Baby. Dat laat producer Black Coffee weten in Podcast And Chill With MacG.

Gezamenlijk album

Black Coffee werkte nauw met Drake samen voor Honestly, Nevermind. In Podcast And Chill With MacG laat de producer weten dat hij een gesprek heeft gehad met Coach K van Quality Control, het label van Lil Baby. In dat gesprek zou Coach K hebben laten vallen dat Drake en Lil Baby bezig zijn aan een gezamenlijk album.

"Hij zei tegen mij dat Lil Baby en Drake een album aan het maken zijn", zegt Black Coffee, die ook insinueert dat het Drake zijn laatste album zou kunnen zijn. "Het is mogelijk dat Drake met pensioen gaat." Vorige maand sprak Drake in een interview met Lil Yachty al over een mogelijk pensioen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere samenwerkingen

Voor Drake zou het album het tweede gezamenlijke album op rij zijn nadat hij in november van vorig jaar Her Loss met 21 Savage dropte. Net als met 21 Savage heeft Drake ook met Lil Baby een geschiedenis als het aankomt op samenwerkingen. Bijvoorbeeld de track Yes Indeed, die voor Lil Baby nog altijd zijn op een na meest gestreamde nummer is op Spotify. Daarna werkten de twee nog samen op de tracks Wants and Needs, Girls Want Girls en STAYING ALIVE van DJ Khaled.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie