Music

Post Malone staat op 19 mei in de Ziggo Dome

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Post Malone staat op 19 mei in de Ziggo Dome

Post Malone komt naar Nederland. De rapper zal op 19 mei optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakte de concertorganisator MOJO vandaag bekend. De show in Nederland is onderdeel van de Europese tour die hij op 22 april aftrapt in Oslo.

Gasten

Het is de eerste keer sinds 2019 dat Posty weer in Nederland is en hij komt niet alleen. Hij zal tijdens zijn optreden in de Ziggo Dome worden bijgestaan door het Amerikaanse hiphopduo Rae Sremmurd. De kaartverkoop voor het concert gaat vrijdag 3 maart om 12.00 uur van start.

Gebroken ribben

Bij een van de concerten van de rapper vorig jaar viel hij in een gat in het podium, waarna hij op werd genomen in het ziekenhuis met drie gebroken ribben. "Ik heb heel veel moeite om te ademen en ik voel een stekende pijn als ik ademhaal of beweeg. We zijn nu in het ziekenhuis, maar met deze pijn kan ik niet optreden. Het spijt me zo", schreef de 27-jarige rapper destijds op Twitter. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met hem en kan hij zich kerngezond klaarstomen voor zijn Europese tour.

Ster advertentie
Ster advertentie