Entertainment

Post Malone vader geworden van een dochter

foto: Instagram: @postmalone
  1. Newschevron right
  2. Post Malone vader geworden van een dochter

Post Malone is vader geworden van een dochter. Dat vertelde de rapper vanochtend in de radioshow van Howard Stern. Volgens TMZ is het meisje afgelopen maand in Los Angeles geboren.

Vader geworden

Post Malone bracht het nieuws vandaag in de radioshow subtiel naar buiten. Howard vroeg hem namelijk hoe laat hij dagelijks wakker wordt om naar de studio te gaan. De rapper kon het vervolgens niet laten om bekend te maken dat hij vader is geworden. Malone vertelde dat het hebben van een kind invloed heeft op zijn nachtrust.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog nooit zo blij geweest

Posty maakte afgelopen maand bekend samen met zijn vriendin in verwachting te zijn. "Ik ben nog nooit in mijn leven zo gelukkig geweest. Het is tijd om voor mijn lichaam, familie en vrienden te zorgen", vertelde hij aan TMZ. De rapper vertelde vandaag aan Howard dat zijn vriendin nu zijn verloofde is en ze binnenkort gaan trouwen. De naam van zijn partner is publiekelijk niet bekend. Volgens verschillende bronnen gaat het niet om iemand die ooit in de schijnwerpers heeft gestaan. Het paar heeft hun relatie in privacy opgebouwd.

Ster advertentie
Ster advertentie