Entertainment

Boef is vader geworden en deelt foto met pasgeboren dochtertje

foto: Instagram: @boeffoto: Instagram: @boef
  1. Newschevron right
  2. Boef is vader geworden en deelt foto met pasgeboren dochtertje

Voor Boef had 2022 niet beter kunnen beginnen. De rapper is namelijk vader geworden van een dochtertje, zo laat hij weten op Instagram. Het meisje is op 1 januari geboren. Wat haar naam is, is niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Opgroeien in anonimiteit'

Boef schrijft bij het Instagrambericht dat zowel het kindje als de moeder helemaal gezond zijn. Ook laat hij weten verder niks over zijn gezin met de buitenwereld te delen. "Dit is de eerste en laatste post die ik over haar plaats. Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien, zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet. Ik zal dan ook geen interviews of vragen beantwoorden en ik vraag aan iedereen om dit te respecteren."

Buiten de media

Begin vorig jaar vertelde Boef in tijdschrift LINDA over zijn kinderwens en nieuwe liefde, met wie hij toen acht maanden samen was. "Ik zag haar zitten in een restaurant en ben op haar afgestapt. Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging." Hij maakte toen duidelijk zijn relatie dit keer niet te willen laten beïnvloeden door de media en dus houdt hij ook zijn vriendin uit de publiciteit. "Ik wil het deze keer echt laten lukken."

Ster advertentie
Ster advertentie